Blogia
TEIA

La vida em sorprèn!!!

Sovint dubtem de què serà de nosaltres quan siguem grans, o d'aquí un temps, si aconseguirem tots els reptes que ara ens posem, si serem feliços,... i també ens preguntem a on viurem, de què treballarem, quan fills tindrem, o si en tindrem, com es diràn,...
I així la vida va passant i no ens adonem i ens anem fent grans i deixem enrere moltes experiències viscudes, molts reocords, alguns bons, d'altres no tant, però que tots ens deixen algo a dins.
Però especialment nosaltres, els joves, tenim ganes d'experimentar, de provar coses noves, però malgrat que tinguem moltes ganes de fer quelcom i se'ns presenti la oportunitat hem de saber el que anem a fer , perquè a vegades, tirar-se de cap a la piscina sense pensar-s'ho pot resultar genial i fantàstic i fins i tot aribar al punt de ser una cosa irrepetible i que et canvia la vida, però d'altres cops quan ens llencem no l'encertem i després de fer allò que tenies tantes ganes de fer i de probar resulta un fracàs, i encara hi ha qui després d'ensopegar una vegada, torna a ensopegar amb la mateixa pedra dos cops!!! I no perquè la situació el forci a fer allò, sinó perquè creu de veritat que allò li farà bé!!!

Aquest text és una reflexió personal on expreso algun dubtes i inquietutds!!!

TEIA

1 comentario

Raquel -

Prelistada en el directorio de Bitacoras.com

Puedes añadir una descripción haciendo click en "Añadir bitácora".

Gracias